RIORDAN RANCH

Napa Valley, USA

relationship either to the internal platform or to the surrounding greenery and agriculture, while certain moments provide views of the Napa Valley Vineyards. With a pitched roof and a consistent floor level the new home shows a respect for the existing structure. The building is designed as a sequence of connected pavilions - an arrangement that eliminates the need for corridors and hallways. The plan has been organized for the spaces to feel casual, almost carefree, allowing one to feel at ease and at home. At the same time the design also provides spaces for larger and more public events- either in the platform, or the pool and spa pavilion at the North edge of the site

No items found.

Credits

Team
George Distefano Mitesh Dixit Ezekiel J. Fairbanks Davi F. Weber James Westcott
Collaborators
Format - Structure
Client
Riordan Ranch
Status
Commission 2017, on-going
Size
2 Acres